Dæk og fælge til alle typer af biler og varevogne

Hos Kirkedalens Auto i Juelsminde nær Horsens og Hedensted forhandler vi dæk og fælge til alle typer af biler. Vi har stor ekspertise og mange års erfaring inden for dæk og fælge, og derfor kan vi altid finde frem til den helt rigtige løsning og til den helt rigtige pris.

​Vi forhandler både nye og brugte dæk og fælge

Vi fører nye dæk og fælge, men vi sælger også brugte helårsdæk, sommerdæk og vinterdæk i høj kvalitet. Der kan være mange penge at spare på brugte sommerdæk og vinterdæk, og der kan være mange gode grunde til at købe brugt. Måske har du lige fået en ny bil, men mangler nogle gode vinterdæk, eller måske er dine sommerdæk slidt ned, men der er ikke lige penge i budgettet til nogle nye.

​Vi har ofte en del afmonteringsdæk på lager. Afmonteringsdæk er fra helt nye biler, hvor køber har ønsket en anden dækmontering. Der er med andre ord tale om helt nye helårsdæk eller sommerdæk.

​Uanset om du ønsker nye eller brugte dæk og fælge, kan vi altid finde en løsning, og du kan selv hente dem, men vi kan også montere dem, hvis du foretrækker det. Vi giver også gerne gode råd med på vejen.

​Kontakt os for at høre mere om vores udvalg

Du kan kontakte din lokale mekaniker, hvis du vil høre mere om vores udvalg af dæk og fælge. Du kan ringe til os på telefon 75 68 54 77, eller du kan skrive til os på mail@kiau.dk.

 

Firmainfo

  • ​Kirkedalens Auto v/ Aage Madsen
  • CVR-nr.: 10239206

Adresse

  • Bakkedalenvej 27, Rårup
  • 7130 Juelminde

Åbningstider

  • Mandag-Torsdag 8-17
  • Fredag 8-14